Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Hydraulic Forging Press > 10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub
10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub
  • 10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub
  • 10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub
  • 10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

Yen sampeyan kasengsem ing kualitas dhuwur 10000Tons Hydraulic Cold Forging Press Kanggo produk Wheel Hub, hubungi kita. Mesin hidraulik Taitian digawe khusus kanggo menehi presisi sing luar biasa lan operasi sing dipercaya kanggo macem-macem aplikasi.
Nomer Barang: TT-LM10000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 8 wulan

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 10000Tons Hydraulic Cold Forging Press For Wheel Hub. TAITIAN nawakake Hydraulic forging Press klebu hydraulic cold forging press lan hydraulic hot forging press, digunakake kanggo forging aluminium alloy wheel hub, magnesium alloy wheel hub lan komponen sepeda lan bagean logam cilik liyane. Kapasitas penet kadhemen / panas Taitian bisa nganti 16000tons, nggunakake teknologi Taiwan, kacepetan lan tekanan wis bisa diatur kanthi nggunakake sistem kontrol servo.


Spesifikasi Utama:

Kita bisa nggawe mesin press tempa kadhemen hidrolik / mesin tempa panas ing macem-macem ukuran lan kapasitas miturut kabutuhan pelanggan.


ciri:

1) 10000Tons Hydraulic Cold Forging Press For Wheel Hub dirancang liwat analisis struktural unsur terhingga lan optimalisasi kanggo njamin kekuatan lan kaku sing dhuwur.

2) The Wheel Hub Forging Press desain majeng siji silinder utama lan loro silinder ngangkat kanthi njamin imbangan apik.

3) Katup kartrij terintegrasi dikenalake kanggo gerakan sing fleksibel lan dipercaya tanpa bocor lenga.

4) Cold Forging Press Machine-Siemens PLC lan komponen listrik Schneider nyedhiyakake pers kanthi kinerja sing stabil.

5) daur ulang safety Hydraulically lan piranti ngunci ing tengah mati ndhuwur (T. D. C.) njamin safety dhuwur.

6) 10000T Hydraulic Cold Forging Press For Wheel Hub nganggo sistem kontrol servo proporsional respon frekuensi dhuwur, dilengkapi katup rilis cepet lan katup plug-in respon frekuensi dhuwur, kontrol level tekanan, lan kacepetan respon sing luwih apik, nyadari dhuwur- frekuensi forging.


Opsional:

▶ Akumulator hemat energi;

▶ Robot loading lan unloading otomatis;

▶ Ngarep obah bolster;

▶ Sistem pendinginan paksa suhu minyak;

▶ Piranti khusus liyane.


Aplikasi:

Hydraulic Cold Forging Press cocog kanggo nglereni bagean saka alloy aluminium, tembaga, titanium alloy lan magnesium alloy sing dibutuhake ing piranti tangan, mobil, peralatan olahraga, peralatan medis dll.


Sistem Kontrol Hidrolik

Sistem kontrol hidrolik njupuk sistem katup logika presisi dhuwur minangka standar. Konfigurasi pipa prasaja lan cetha, nggawe pangopènan gampang. Cara sambungan pipa luwih milih nganggo flange joint supaya ora bocor lenga.

Kabeh motor, pompa lan pipa dipasang adhedhasar teknologi Taiwan sing canggih kanggo entuk resistensi kejut.


Sistem Kontrol Listrik

Kothak listrik ditampilake kanthi tahan bledug, anti banyu lan tahan minyak. Ngadopsi unit listrik Schneider kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit duwe label, supaya bisa dingerteni lan gampang dijaga.


Taitian Hydraulic minangka perusahaan sing disertifikasi ISO, SGS, CE lan CSA, kita nawakake macem-macem Hydraulic Cold Forging Press lan seri mesin cetakan komposit liyane. hubungi kita lan njaluk rincian ing mesin kita.



Hot Tags: 10000Tons Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.