Ngarep > Babagan awake dhewe >Peralatan Produksi

Peralatan Produksi

TAITIAN nganggo FEA kanggo nganalisa kekuatan Hydraulic Press sajrone desain, kita uga dilengkapi peralatan hardware sing unggul kayata mesin pemotong api plasma gedhe, pusat mesin CNC gedhe, tungku annealing 1200KW, mesin blasting, mesin boring lan penggilingan tugas berat, mesin pengeboran radial. lan liyane lan uga peralatan testing tepat, kaya vibrator kanggo ndeteksi umur geter, voltase tahan tester, swara meter etc, kabeh contributing kanggo kita kuwat Manufaktur kapabilitas lan apik kualitas kontrol kemampuan. Tim pangembangan teknologi standar dhuwur kita nggawe set lengkap produk otomatis, elektromekanis lan hidrolik.

Desain

Plasma Flame Cutting

Bevelled Ends

Majelis piring

Welding

Perawatan Annealing

Sand Blasting

Penggilingan Gantry

Penggilingan Gantry

Grind lan Semprotan Primer

Majelis

lukisan