Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Metal Deep Drawing Hydraulic Press

Metal Deep Drawing Hydraulic Press

Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan kualitas dhuwur TAITIAN Metal Deep Drawing Hydraulic Press. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan. Pers hidraulik jero logam yaiku pers hidrolik sing dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo industri aluminium, tembaga, baja tahan karat lan produk wesi tipis, utamane cocog kanggo nggambar sheet metal lan stainless steel lan pressing sheet. Iku utamané cocok kanggo pangolahan bagean sheet metal kayata mulet, mlengkung, curling, mbentuk, blanking, punching, lan koreksi, lan utamané digunakake kanggo cepet babagan mbentuk sheet metal.
Tekanan hidrolik teken jero logam dirancang kanggo nahan beban lan tekanan sing dhuwur, nyedhiyakake kekuwatan sing dibutuhake kanggo mbentuk lembaran logam. Konstruksi sing kuat, kontrol sing tepat, lan fleksibilitas nggawe peralatan penting ing operasi pengerjaan logam sing mbutuhake proses gambar jero.
View as  
 
2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 2400Tons Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar. Lan kabeh diwiwiti kanthi rekayasa kemitraan sing kuat karo sampeyan.
Nomer Item: TT-LM2400T/LS
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Pencet Gambar Jero Sekawan Kolom

Mesin Pencet Gambar Jero Sekawan Kolom

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku sing paling adol, rega murah, lan Mesin Press Drawing Deep Column TAITIAN berkualitas tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.
Nomer Barang: TT-LM100T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 3-4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
1000T Deep Drawing Press Machine Kanggo Perkakas Pawon

1000T Deep Drawing Press Machine Kanggo Perkakas Pawon

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku TAITIAN 1000T Deep Drawing Press Machine For Kitchen Utensils saka pemasok pabrik Taitian. Kanggo luwih saka 45 taun sejarah, kita wis dadi mitra siji-mandeg kanggo industri utama-kayata kompresi komposit, stamping logam, mbentuk, mencet, lan forging, uga baja, aluminium lan produksi logam liyane.
Nomer Item: TT-LM1000T/LS
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka salah siji saka profesional China Metal Deep Drawing Hydraulic Press produsen lan supplier, kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web. Sugeng rawuh kanggo tuku adol canggih lan paling anyar Metal Deep Drawing Hydraulic Press saka kita. Kita bakal menehi rega marem. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.