Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Metal Punching Hydraulic Press

Metal Punching Hydraulic Press

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku TAITIAN Metal Punching Hydraulic Press khusus saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu! The Metal Punching Hydraulic Press minangka mesin sing kuat lan serbaguna sing dirancang khusus kanggo operasi pengerjaan logam sing nglibatake pukulan utawa piercing bolongan ing lembaran logam utawa bahan metalik liyane. Kanthi output gaya dhuwur lan kontrol sing tepat, pers hidrolik iki minangka alat penting ing industri kayata otomotif, aerospace, elektronik, lan konstruksi.

Output High Force: Metal Punching Hydraulic Press nggunakake tenaga hidrolik kanggo ngasilake tenaga sing gedhe banget, saéngga bisa nembus macem-macem ketebalan lembaran logam. Pers dilengkapi sistem hidrolik sing kuat sing bisa ngetrapake tekanan sing signifikan, njamin pukulan bolongan sing efisien lan akurat.

Length Stroke Adjustable: Press hydraulic iki nawakake dawa stroke luwes, mbisakake operator kanggo ngatur ambane bolongan punched. Kanthi ngontrol dawa stroke, ukuran lan ambane bolongan sing beda bisa digayuh, nyukupi macem-macem syarat punching logam.

Presisi lan Kontrol: Pers hidrolik nyedhiyakake kontrol sing tepat babagan proses punching. Fitur sistem kontrol canggih sing ngidini operator nyetel tekanan, kacepetan, lan wektu sing dikarepake, njamin asil sing konsisten lan bisa diulang. Tingkat kontrol iki penting kanggo njaga akurasi sing dhuwur lan nyilikake boros materi.

Ganti Alat Cepet: Metal Punching Hydraulic Press dirancang kanggo pangowahan alat sing gampang lan efisien. Iki nggabungake sistem perkakas sing nggampangake instalasi cepet lan mbusak set pukulan lan mati, supaya operator bisa ngalih ing antarane pola utawa ukuran bolongan sing beda-beda kanthi downtime minimal.

Fitur Safety: Safety penting banget ing operasi metalworking. Pers hidrolik iki kalebu fitur safety kayata safety Cylinder lan tirai cahya, switch stop darurat, lan njaga kanggo nglindhungi operator saka bebaya potensial. Langkah-langkah safety iki njamin lingkungan kerja sing aman lan nyuda resiko kacilakan.
View as  
 
1000T Hydraulic Deep Drawing Press

1000T Hydraulic Deep Drawing Press

Temokake pilihan akeh 1000T Hydraulic Deep Drawing Press saka China ing Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd. Nyedhiyani layanan 7 * 24 jam profesional lan rega sing tepat, looking forward kanggo kerjasama.
Nomer Barang: TT-LM1000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
1000T Automobile Metal Stamping Line

1000T Automobile Metal Stamping Line

Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd minangka pabrikan & pemasok China sing utamane mrodhuksi 1000T Automobile Metal Stamping Line kanthi pengalaman 45 taun. Muga-muga bisa nggawe kemitraan dagang karo sampeyan.
Item Nomer: TT-LM1000T/CY
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Qingdao, Pelabuhan Lianyungang
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine

1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine

1200Tons High-Strength Steel Hot Stamping Press Machine kualitas dhuwur ditawakake manufaktur China-Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd.
Item Nomer: TT-LM1200T/CY
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
20T C Tipe Punching Press

20T C Tipe Punching Press

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 20T C Type Punching Press. Lan kita bakal menehi sampeyan penet kanggo Spesifikasi sing tepat.
nomer item: TT-C20T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1
Wektu Lead: Kira-kira 3 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
C Frame Mesin Press Hidrolik Kacepetan Dhuwur

C Frame Mesin Press Hidrolik Kacepetan Dhuwur

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku TAITIAN C Frame High-Speed ​​Hydraulic Press Machine saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
Nomer Barang: TT-C15T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1
Wektu Lead: Kira-kira 3 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka salah siji saka profesional China Metal Punching Hydraulic Press produsen lan supplier, kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web. Sugeng rawuh kanggo tuku adol canggih lan paling anyar Metal Punching Hydraulic Press saka kita. Kita bakal menehi rega marem. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.