Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Hydraulic Forging Press

Hydraulic Forging Press

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku TAITIAN Hydraulic Forging Press saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Pigura pers sing ditempa kanthi mekanis yaiku desain las sing kuwat banget. Konstruksi kompak lan suspensi geser loro-titik mbisakake kaku lan beban eksentrik sing dhuwur. Pandhuan panggeser sing tepat banget. Penekan tempa hidrolik nawakake kekuwatan lan kontrol kacepetan sing bisa diatur, nyedhiyakake keluwesan ing proses penempaan. Operator bisa kanthi tepat ngontrol gaya sing ditrapake ing potongan kerja lan nyetel kacepetan pers, njamin mbentuk lan mbentuk sing akurat miturut syarat tartamtu. Penekan tempa hidrolik nduweni peran penting ing industri penempaan kanthi ngaktifake proses mbentuk lan mbentuk logam sing efisien lan tepat. Output tenaga sing dhuwur, kontrol sing bisa diatur, keluwesan perkakas, lan efisiensi energi nggawe peralatan sing penting kanggo produksi komponen palsu kanggo macem-macem aplikasi industri.

View as  
 
10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

Yen sampeyan kasengsem ing kualitas dhuwur 10000Tons Hydraulic Cold Forging Press Kanggo produk Wheel Hub, hubungi kita. Mesin hidraulik Taitian digawe khusus kanggo menehi presisi sing luar biasa lan operasi sing dipercaya kanggo macem-macem aplikasi.
Nomer Barang: TT-LM10000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 8 wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
10000T Hydraulic Forging Press Kanggo Wheel Rim

10000T Hydraulic Forging Press Kanggo Wheel Rim

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 10000T Hydraulic Forging Press For Wheel Rim. dadi, kita arep kanggo entuk manfaat dhéwé saka kesempatan kanggo netepake hubungan bisnis karo sampeyan.
Nomer Barang: TT-LM10000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 8 wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
H Frame 500T Hydraulic Cold Forging Press Machine

H Frame 500T Hydraulic Cold Forging Press Machine

TAITIAN wis dadi pimpinan profesional ing Mesin Mekanik luwih saka 40 taun, pabrikan H Frame 500T Hydraulic Cold Forging Press Machine kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.
Nomer Barang: TT-LM500T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka salah siji saka profesional China Hydraulic Forging Press produsen lan supplier, kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web. Sugeng rawuh kanggo tuku adol canggih lan paling anyar Hydraulic Forging Press saka kita. Kita bakal menehi rega marem. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.