Ngarep > Babagan awake dhewe >Sejarah Kita

Sejarah Kita

Taitian Hydraulic Press Machinery Maunfacturer Co., Ltd., didegaké ing 1978 ing Taiwan lan dipindhah menyang Xiamen, dharatan China kanggo produksi skala gedhe ing 1998; Supaya kanggo kurban layanan sing luwih apik kanggo customer lan ngirit biaya transportasi, Taitian wis dipindhah pusat produksi kanggo paling gedhé lan paling medium plate basa-Wugang City China kang, Provinsi Henan.

Mesin Taitian khusus ing manufaktur 1-16000ton pers hidrolik, kalebuHydraulic Forging Press, Komposit Hydraulic Press, Metal Punching Hydraulic Press, Metal Deep Drawing Press lan liya-liyane, wis kondhang amarga presisi dhuwur lan tekanan hidrolik kualitas apik lan wis nggawe merek lan kredit sing apik ing omah lan ing luar negeri.