Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Komposit Hydraulic Press

Komposit Hydraulic Press

Minangka produsen pimpinan pers hidrolik, kita arep menehi sampeyan TAITIAN Composites Hydraulic Press. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan lengkap sajrone umur pers sampeyan. Range komposit dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake kaku struktur lan keluwesan produksi. Mesin kanthi macem-macem tumindak saka ndhuwur utawa ngisor utawa solusi khusus bisa nyadari wangun kompleks lan dimensi gedhe ing pirang-pirang industri, mesin pembentuk hidrolik kita digunakake kanggo ngasilake macem-macem otomotif inovatif, aeroangkasa, industri lan liya-liyane. contone: kluwarga Perkakas, automotive lan bodywork, unsur struktural, sinks stainless steel, ndhuwur cooker. Mesin cetakan komposit hidrolik, cocok kanggo cetakan kompresi SMC, BMC, FRP, GRP lan bahan komposit liyane. We offer mesin mbentuk hydraulic adat anyar, lan kita kurban uga dhaftar lengkap ndandani lan upgrade opsi kanggo mesin ngecor komprèsi ana kabeh merek lan model.
View as  
 
Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Taitian Hydraulic Press khusus kanggo New Generation SMC Forming saka kita. Fokus kanggo njaga tenaga kerja sing trampil lan pinter, saka teknik nganti produksi nganti manajemen lan layanan proyek, Taitian ana ing kene supaya sampeyan bisa ketemu utawa ngluwihi target produksi.
No. artikel: TT-T7
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE

SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE. Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd duweni pasar domestik lan pelanggan pasar luar negeri.
Nomer Barang: TT-LM4000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon TAITIAN Paling Anyar kanggo Sepeda. Luwih saka 40 taun, kita wis dadi mitra siji-mandeg kanggo industri utama!
Nomer Barang: TT-LM100T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 3-4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Four Column Hydraulic Press Kanthi Standar CE

Four Column Hydraulic Press Kanthi Standar CE

Temokake pilihan akeh Advanced Four Column Hydraulic Press Kanthi Standar CE saka China ing TAITIAN. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega tengen, looking nerusake kanggo kerjasama.
Nomer Barang: TT-LM200T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 3-4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
1000ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

1000ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

Taitian minangka produsen & pemasok China sing utamane mrodhuksi 1000ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar, luwih saka 40 taun manufaktur, kita wis dadi mitra / pemasok siji-mandeg kanggo industri utama-kayata stamping logam, mbentuk, Komposit mencet , lan forging, uga baja, aluminium lan produksi logam liyane. Kanthi layanan 24/7, kita setya ningkatake kinerja mesin kanggo maksimalake output.
Nomer Barang: TT-LM1000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

Tuku 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Lan wis entuk kapercayan para pelanggan ing pirang-pirang negara ing omah lan ing luar negeri amarga kaluwihan sing jelas babagan kualitas produk lan wektu pangiriman.
Nomer Barang: TT-LM2000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
800ton SMC Molding Hydraulic Press

800ton SMC Molding Hydraulic Press

Taitian minangka produsen China 800tons SMC Moulding Hydraulic Press profesional kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.
Item Nomer: TT-LM800T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
5000Ton Hydraulic Composites Molding Press

5000Ton Hydraulic Composites Molding Press

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan 5000Tons Hydraulic Composites Molding Press berkualitas tinggi. Kita tindakake prinsip njamin kualitas lan rega khusus lan kita setya nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo sampeyan.
Nomer Barang: TT-LM5000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka salah siji saka profesional China Komposit Hydraulic Press produsen lan supplier, kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web. Sugeng rawuh kanggo tuku adol canggih lan paling anyar Komposit Hydraulic Press saka kita. Kita bakal menehi rega marem. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.