Ngarep > Babagan awake dhewe >Pabrik Kita

Pabrik Kita

Supaya kanggo kurban layanan sing luwih apik kanggo customer lan ngirit biaya transportasi, Taitian Machinery wis dipindhah pusat produksi kanggo paling gedhé lan paling medium plate basa-Wugang City Provinsi Henan China kang,iku salah siji saka manufaktur anjog saka H pigura hydraulic penet ing provinsi Fujian. Wis kondhang amarga presisi dhuwur lan mesin hidrolik kualitas apik lan wis nggawe merek lan kredit sing apik ing omah lan ing luar negeri. Area tutup tanduran 200.000 meter persegi.