Produsen Press Hydraulic Komposit
Metal Deep Drawing Hydraulic Press Pabrik
Metal Punching Hydraulic Press Suppliers
China Automotive Interior Parts Hydraulic Press
Produsen lan Pemasok Penempaan Hidrolik
China Die Spotting Hydraulic Press Produsen

Babagan awake dhewe

Taitian Hydraulic Press Machinery Maunfacturer Co., Ltd. didegaké ing 1978 ing Taiwan lan dipindhah menyang Xiamen, dharatan China kanggo produksi skala gedhe ing 1998; Supaya kanggo kurban layanan sing luwih apik kanggo customer lan ngirit biaya transportasi, Taitian wis dipindhah pusat produksi kanggo paling gedhé lan paling medium plate basa-Wugang City China kang, Provinsi Henan.

Taitian Hydraulic Press Machinery khusus ing manufaktur 1-16000tons hydraulic press, kalebu Composites Molding Hydraulic Press, Metal Deep Drawing Hydraulic Press, Metal Punching Hydraulic Press, Automotive Interior Parts Hydraulic Press, Hydraulic Forging Press, Die Spotting Hydraulic Press etc. wis kondhang amarga presisi dhuwur lan mesin hidrolik kualitas apik lan wis nggawe merek lan kredit sing apik ing omah lan ing luar negeri.

Iku salah siji saka manufaktur anjog saka H pigura hydraulic press ing provinsi Fujian. Wis kondhang amarga presisi dhuwur lan mesin hidrolik kualitas apik lan wis nggawe merek lan kredit sing apik ing omah lan ing luar negeri. Area tutup tanduran 200.000 meter persegi.

Mesin Taitian bisa ngatur mesin hidrolik 1-16000 Ton kanggo macem-macem aplikasi. Proses sakabèhé saka desain kanggo manufaktur pers hidrolik disempurnakake kanthi pangembangan teknologi Eropa, Produk Utama kalebu: 100-12000 Ton SMC compression molding press, 100-16000 Ton hydraulic forging press, 100-3000 Ton Sheet Metal Deep Drawing utawa Metal Stamping Pencet. Pencet hidrolik Taitian digunakake digunakake kanggo nggawe bagean otomotif, peralatan rumah tangga, bagean listrik lan elektronik dll.

Learn More

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagancomesin press hidrolik,penet hydraulic forging, logam jero drawing hydraulic penet, logam punching hydraulic penet utawa katalog, please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.