Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Metal Deep Drawing Hydraulic Press > 2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 2400Tons Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar. Lan kabeh diwiwiti kanthi rekayasa kemitraan sing kuat karo sampeyan.
Nomer Item: TT-LM2400T/LS
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 2400Tons Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar. TAITIAN Hydraulic Metalforming Press uga disebut metal stamping press, deep drawing press, digunakake kanggo nggambar jero, stamping, pukulan lembaran logam kanggo peralatan dapur mobil lan industri peralatan rumah tangga. Taitian deep drawing press nggunakake teknologi Taiwan, kacepetan lan tekanan wis apik. bisa diatur kanthi nggunakake sistem kontrol servo.


Kaluwihan:

The Hydraulic Metal mbentuk pressis kasedhiya nganti 3000 Ton kapasitas minangka saben specifications individu lan syarat customer. Saben penet dirancang liwat Analisis Struktural Unsur Finite lan optimalisasi kanggo njamin kekuatan lan kaku sing dhuwur. Pers kapasitas dhuwur luwih disenengi ing struktur H Frame.

The Sheet Metal Stamping Press Machine dilengkapi sistem hidraulik Taiwan sing canggih lan sistematis kanthi resistensi bocor minyak, anti-getaran, konsumsi energi sing sithik, tingkat gangguan sing sithik lan perawatan sing gampang.

4 sisi rel pandhu arah kuningan kanthi dawa stroke lengkap ora mung njamin akurasi sing dhuwur nanging uga ngidini gampang nyetel leveling slide.

Pers pembentuk Logam Hidraulik kanthi lengkap memenuhi syarat keamanan CE. Loro silinder ngunci sisih ngunci geser nalika tekan posisi ndhuwur. Lan rong set sensor langsir cahya dipasang ing ngarep lan mburi sing bakal mungkasi mesin nalika awak manungsa ora sengaja mlebu ing area kerja.

Mitsubishi PLC lan 7/10 inch Taiwan Weinview layar tutul nggawe mesin gampang kanggo operasi lan specification luwes.

Saben Mesin Press Hydraulic diprodhuksi ing manajemen kontrol kualitas sing ketat kanthi komponen kualitas apik saka Prancis, Jepang, Jerman, Amerika Serikat lan Taiwan kanggo njamin kinerja lan akurasi sing paling apik. H Frame deep drawing press wis dianugerahi sertifikat CE.


Opsional:

▶ Sistem pangowahan cetakan cepet (klem, pengangkat, lengen, meja ganti, lsp)

▶ Ngalih Bolster / Die Ganti Trolley

▶ T-slot ing geser utawa bolster

▶ Stamping Dampers kanggo shockproof nalika stamping- papat-pojok damping silinder

▶ Ejector ing slide utawa bolster

▶ Pendingin oli industri/sistem sirkulasi banyu kental


Aplikasi:

2400T Metal Forming Hydraulic Press For New Energy Vehicle Battery Case ditrapake ing teknik produksi, kayata gambar jero, stamping, nglereni, mlengkung, flanging saka lembaran logam.

Utamane ditrapake ing industri ing ngisor iki:

1) Industri Mobil: tutup baterei, awak kendaraan, sasis, omah poros, tangki bahan bakar, lawang, tray gerobak lan liya-liyane.

2) Industri Perkakas Rumah Tangga: Komponen kanggo AC, kulkas, mesin cuci, oven microwave, kompor listrik dll.

3) Industri Perlengkapan Dapur: Peralatan baja tahan karat, silinder LPG, bangku masak, Peralatan Masak Aluminium.


Sistem Kontrol Hidrolik

Sistem kontrol hidrolik njupuk sistem katup logika presisi dhuwur minangka standar. Konfigurasi pipa prasaja lan cetha, nggawe pangopènan gampang. Cara sambungan pipa luwih milih nganggo flange joint supaya ora bocor lenga.

Kabeh motor, pompa lan pipa dipasang adhedhasar teknologi Taiwan sing canggih kanggo entuk resistensi kejut.


Sistem Kontrol Listrik

Kothak listrik ditampilake kanthi tahan bledug, anti banyu lan tahan minyak. Ngadopsi unit listrik Schneider kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit duwe label, supaya bisa dingerteni lan gampang dijaga.


Minangka profesional China 2400T Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Produsen lan pemasok Baterei Kendaraan Energi Anyar, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif. Taitian Hydraulic minangka perusahaan sing disertifikasi ISO, SGS, CE lan CSA, kita nawakake macem-macem mesin press hidrolik lan seri mesin cetakan komposit liyane. hubungi kita lan njaluk rincian ing mesin kita.



Hot Tags: 2400Tons Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.