Ngarep > Babagan awake dhewe >Aplikasi Produk

Aplikasi Produk

Mesin Taitian bisa ngatur mesin hidrolik 1-16000 Ton kanggo macem-macem aplikasi. Proses sakabèhé saka desain kanggo manufaktur pers hidrolik disempurnakake kanthi pangembangan teknologi Eropa, Produk Utama kalebu: 100-12000 Ton SMC compression molding press, 100-16000 Ton hydraulic forging press, 100-3000 Ton Sheet Metal Deep Drawing utawa Metal Stamping Pencet. Pencet hidrolik Taitian digunakake digunakake kanggo nggawe bagean otomotif, peralatan rumah tangga, bagean listrik lan elektronik dll.

Aerospace

Industri Otomotif

Mesin Konstruksi

Gawe kapal

Lalu Lintas Rel

Die Nggawe

Perkakas Rumah Tangga

Bahan Bangunan Kamar Mandi

Pawon Tableware

Listrik lan Elektronik

Perawatan Purifikasi

Breeding kewan