Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Otomotif Interior Parts Hydraulic Press

Otomotif Interior Parts Hydraulic Press

Hydraulic Press Parts Interior Otomotif dirancang khusus kanggo bagean trim interior mobil. Kang Applied ing panas mbentuk lan shearing trim interior otomatis. TAITIAN nyedhiyakake tekanan hidrolik kanggo bagian interior otomotif, sing bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan presisi sing dhuwur. Mesin press hidrolik kanggo bagian interior uga dikenal minangka mesin cetakan bagian interior otomotif, mesin cetakan bagian interior otomotif, kita duwe pengalaman sing sugih ing nyediakake bagian interior otomotif sing ngecor mesin hidrolik, lan wis nyedhiyakake akeh manufaktur mobil utawa bagian interior tingkat pertama Pemasok nyedhiyakake peralatan, kayata Hyundai, BMW, Volkswagen, Lamborghini, Ferrari, lsp.

View as  
 
Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press

Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press. Kita nawakake macem-macem Mesin Mekanik kanthi kapasitas nganti 16000 ton.
Nomer Barang: TT-LM200T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka salah siji saka profesional China Otomotif Interior Parts Hydraulic Press produsen lan supplier, kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web. Sugeng rawuh kanggo tuku adol canggih lan paling anyar Otomotif Interior Parts Hydraulic Press saka kita. Kita bakal menehi rega marem. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.