Ngarep > Produk > Hydraulic Press

Hydraulic Press

Taitian iku salah siji saka manufaktur anjog saka H pigura hydraulic press ing China. Mesin hidrolik Taitian wis dikenal luwih saka 40 taun ing saindenging industri amarga konstruksi lan daya tahane. Saben pers dibangun kanthi bangga dening tim pengrajin sing berpengalaman. Saben pers kasedhiya ing pirang-pirang ukuran lan kapasitas nganti 16000 ton. Insinyur aplikasi bakal mriksa syarat sampeyan supaya bisa mbantu sampeyan nemtokake jinis lan ukuran pers sing paling cocog kanggo nggawe produk sampeyan.

Supplier Mesin Taitian bisa ngatur mesin hidrolik 1-16000 Ton kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi pangembangan teknologi Eropa, kabeh proses ngrancang lan nggawe mesin hidrolik wis saya apik. Produk Utama kalebu: 100-12000 Ton SMC compression molding press, 100-16000 Ton hydraulic forging press, 100-3000 Ton Sheet Metal Deep Drawing utawa Metal Stamping Press. Pencet hidrolik Taitian digunakake digunakake kanggo nggawe bagean otomotif, peralatan rumah tangga, bagean listrik lan elektronik dll.

Taitian Machinery minangka perusahaan sertifikasi ISO (90001 & 45001 & 14001), SGS, CE lan CSA. TAITIAN nganggo FEA kanggo nganalisa kekuatan Hydraulic Press sajrone desain, kita uga dilengkapi peralatan hardware sing unggul kayata mesin pemotong api plasma gedhe, pusat mesin CNC gedhe, tungku annealing 1200KW, mesin blasting, mesin boring lan penggilingan tugas berat, mesin pengeboran radial. lan liyane lan uga peralatan testing tepat, kaya vibrator kanggo ndeteksi umur geter, voltase tahan tester, swara meter etc, kabeh contributing kanggo kita kuwat Manufaktur kapabilitas lan apik kualitas kontrol kemampuan. Tim pangembangan teknologi standar dhuwur kita nggawe set lengkap produk otomatis, elektromekanis lan hidrolik.

Kanthi teknologi canggih lan langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat, kita wis entuk kehadiran sing kuat ing pasar global. Tekanan hidrolik kita dipercaya akeh dening pelanggan ing industri kayata otomotif, aerospace, manufaktur, konstruksi, lan energi, kita wis ngekspor Hydraulic Press menyang pelanggan saka kabeh ndonya, negara-negara Amerika kaya AS, Kanada, Meksiko, Brazil lan Peru; negara Eropah kaya Jerman, Romania, Italia, Prancis, Austria, Walanda, Rusia; Negara-negara Afrika kaya Afrika Kidul, Zambia, Aljazair, Mozambik lan Mesir; Negara-negara Asia kaya Malaysia, Thailand, Singapura, Jepang, Korea Utara, Filipina, India, Indonesia, Sri Lanka, Timor Leste, Burma, Arab Saudi, UAE, Israel, Iran lan Pakistan; Negara-negara Oceania kaya Australia.

Ing Taitian, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan lengkap kanggo para pelanggan sajrone proses tuku, nggunakake, lan njaga pers hidrolik. Kita nawakake macem-macem layanan pra-sale, in-sale, lan sawise-sale kanggo mesthekake yen para pelanggan nampa dhukungan lan kepuasan sing maksimal.
Layanan pra-sale:
Our knowledgeable and experienced sales team is available to assist you during the pre-sale stage. We understand that selecting the right hydraulic press for your specific application is crucial, and we will work closely with you to understand your requirements and recommend the most suitable machine from our product range. We are committed to providing accurate and detailed product information, answering your inquiries promptly, and offering personalized solutions to meet your needs.
Layanan sawise-sale:
Komitmen kita kanggo kepuasan pelanggan ngluwihi adol. Kita nawakake layanan sawise-sale sing komprehensif kanggo ndhukung sampeyan sajrone umur pers hidrolik. Tim teknis sing trampil banget kasedhiya kanggo menehi pandhuan instalasi, latihan operasional, lan dhukungan teknis sing terus-terusan. Kita setya kanggo mesthekake yen sampeyan duwe pangerten lengkap babagan fitur mesin, operasi, lan syarat pangopènan.
Yen ana masalah utawa pitakonan sing bisa kedadeyan sajrone nggunakake pers hidrolik, tim layanan pelanggan sing cepet lan responsif ana ing kene kanggo nulungi sampeyan. We nawakake dhukungan ngatasi masalah remot, lan yen perlu, teknisi bisa dikirim menyang lokasi sampeyan kanggo ndandani lan pangopènan ing situs. Kita uga nyedhiyakake pangopènan lan layanan biasa.
View as  
 
Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Taitian Hydraulic Press khusus kanggo New Generation SMC Forming saka kita. Fokus kanggo njaga tenaga kerja sing trampil lan pinter, saka teknik nganti produksi nganti manajemen lan layanan proyek, Taitian ana ing kene supaya sampeyan bisa ketemu utawa ngluwihi target produksi.
No. artikel: TT-T7
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 2400Tons Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar. Lan kabeh diwiwiti kanthi rekayasa kemitraan sing kuat karo sampeyan.
Nomer Item: TT-LM2400T/LS
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

Yen sampeyan kasengsem ing kualitas dhuwur 10000Tons Hydraulic Cold Forging Press Kanggo produk Wheel Hub, hubungi kita. Mesin hidraulik Taitian digawe khusus kanggo menehi presisi sing luar biasa lan operasi sing dipercaya kanggo macem-macem aplikasi.
Nomer Barang: TT-LM10000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 8 wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE

SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE. Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd duweni pasar domestik lan pelanggan pasar luar negeri.
Nomer Barang: TT-LM4000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon TAITIAN Paling Anyar kanggo Sepeda. Luwih saka 40 taun, kita wis dadi mitra siji-mandeg kanggo industri utama!
Nomer Barang: TT-LM100T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 3-4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
1000T Hydraulic Deep Drawing Press

1000T Hydraulic Deep Drawing Press

Temokake pilihan akeh 1000T Hydraulic Deep Drawing Press saka China ing Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd. Nyedhiyani layanan 7 * 24 jam profesional lan rega sing tepat, looking forward kanggo kerjasama.
Nomer Barang: TT-LM1000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press

Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press. Kita nawakake macem-macem Mesin Mekanik kanthi kapasitas nganti 16000 ton.
Nomer Barang: TT-LM200T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
1000T Automobile Metal Stamping Line

1000T Automobile Metal Stamping Line

Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd minangka pabrikan & pemasok China sing utamane mrodhuksi 1000T Automobile Metal Stamping Line kanthi pengalaman 45 taun. Muga-muga bisa nggawe kemitraan dagang karo sampeyan.
Item Nomer: TT-LM1000T/CY
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Qingdao, Pelabuhan Lianyungang
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka salah siji saka profesional China Hydraulic Press produsen lan supplier, kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web. Sugeng rawuh kanggo tuku adol canggih lan paling anyar Hydraulic Press saka kita. Kita bakal menehi rega marem. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.