Produk

Taitian minangka produsen lan pemasok profesional ing China. Pabrik kita nyediakake die spotting hydraulic press, metal deep drawing hydraulic press, automotive interior parts hydraulic press, lan liya-liyane. We njupuk kualitas dhuwur, rega cukup lan layanan sampurna.
View as  
 
Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Taitian Hydraulic Press khusus kanggo New Generation SMC Forming saka kita. Fokus kanggo njaga tenaga kerja sing trampil lan pinter, saka teknik nganti produksi nganti manajemen lan layanan proyek, Taitian ana ing kene supaya sampeyan bisa ketemu utawa ngluwihi target produksi.
No. artikel: TT-T7
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

2400Ton Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 2400Tons Metal Forming Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar. Lan kabeh diwiwiti kanthi rekayasa kemitraan sing kuat karo sampeyan.
Nomer Item: TT-LM2400T/LS
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

10000Ton Hydraulic Cold Forging Press Kanggo Wheel Hub

Yen sampeyan kasengsem ing kualitas dhuwur 10000Tons Hydraulic Cold Forging Press Kanggo produk Wheel Hub, hubungi kita. Mesin hidraulik Taitian digawe khusus kanggo menehi presisi sing luar biasa lan operasi sing dipercaya kanggo macem-macem aplikasi.
Nomer Barang: TT-LM10000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 8 wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE

SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN SMC Forming Hydraulic Press Kanthi Standar CE. Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd duweni pasar domestik lan pelanggan pasar luar negeri.
Nomer Barang: TT-LM4000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon TAITIAN Paling Anyar kanggo Sepeda. Luwih saka 40 taun, kita wis dadi mitra siji-mandeg kanggo industri utama!
Nomer Barang: TT-LM100T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 3-4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
1000T Hydraulic Deep Drawing Press

1000T Hydraulic Deep Drawing Press

Temokake pilihan akeh 1000T Hydraulic Deep Drawing Press saka China ing Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd. Nyedhiyani layanan 7 * 24 jam profesional lan rega sing tepat, looking forward kanggo kerjasama.
Nomer Barang: TT-LM1000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 4 Sasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press

Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN Automobile Interior Trim Parts Hydraulic Press. Kita nawakake macem-macem Mesin Mekanik kanthi kapasitas nganti 16000 ton.
Nomer Barang: TT-LM200T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan
1000T Automobile Metal Stamping Line

1000T Automobile Metal Stamping Line

Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd minangka pabrikan & pemasok China sing utamane mrodhuksi 1000T Automobile Metal Stamping Line kanthi pengalaman 45 taun. Muga-muga bisa nggawe kemitraan dagang karo sampeyan.
Item Nomer: TT-LM1000T/CY
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Qingdao, Pelabuhan Lianyungang
Min Order: 1 Set
Lead Time: Kira-kira 4-5 Wulan

Waca liyaneKirim Pitakonan