Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Komposit Hydraulic Press > Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda
Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda
  • Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo SepedaMesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda

Minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon TAITIAN Paling Anyar kanggo Sepeda. Luwih saka 40 taun, kita wis dadi mitra siji-mandeg kanggo industri utama!
Nomer Barang: TT-LM100T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: Kira-kira 3-4 Sasi

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyanPaling adol TAITIAN Carbon Fiber Hot Forming Machine Kanggo Sepeda. TAITIAN nawakake Carbon Fiber Press sing uga disebut mesin press forming panas, kanthi teknologi Taiwan canggih, mesin press forming panas TAITIAN thanks kanggo insinyur senior Taiwan sing wis nyedhiyakake awake dhewe kanggo riset lan pangembangan sistem hidrolik luwih saka 40 taun. mesin wis lapisan siji lan multi-lapisan, TAITIAN bisa kanggo mbangun penet minangka saben requirement customer kang.


Aplikasi:

Peralatan iki khusus digunakake kanggo ngecor panas / komprèsi saka macem-macem serat karbon, serat aramid, serat PTFE lan bahan serat kinerja dhuwur liyane, kalebu PCM, ngecor udan, RTM, HP-RTM lan pangolahan liyane. Ing manufaktur mobil, listrik lan elektronik, peralatan olahraga, peralatan medis, transit rel, aerospace, peralatan militer lan lapangan liyane.


Kaluwihan:

1. Carbon Fiber Forming Press nduweni desain multi-lapisan ngirit ruang lan seneng efisiensi produksi sing dhuwur.

2. Optimization saka siji pesawat saka Pack daya kanggo sawetara mekso kanggo pilihan.

3. Cara pemanasan, kaya tabung pemanas listrik, pemanasan uap utawa pemanasan kanthi lenga transfer panas gratis kanggo dipilih.

4. Kontrol terpadu PLC + Layar Tutul ngidini tekanan, suhu lan inflasi udara bagean bisa diatur.

5.  The Hot Forming Press Machine dirancang khusus, nggunakake Henan Wugang medium lan piring abot minangka bahan mentahan, liwat analisis unsur finite, loro-dijamin welding annealing lan perawatan tuwa, mbusak kaku welding, strictly Ngontrol deformasi pigura, lan rapat. syarat pangguna kanggo nggawe produk.


Pilihan:

▶ Pers Tunggal, Multi-Pencet;

▶ Tabel Tunggal, Multi-Tabel(Kapasitas produksi kacepetan dhuwur);

▶ Die Ganti Troli;

▶ Sistem Pemanasan Tabel Ndhuwur, Sistem Pemanasan Tabel Ngisor;

▶ Sistem Pemanasan Mould;

▶ Sistem sirkulasi banyu lenga / kondensat industri;

▶ Meja obah ngisor, meja ndhuwur ngowahi.


Applications of Carbon fiber forming press machine:

Mesin Press Hidrolik Pembentuk Panas digunakake ing bahan serat karbon sing dadi panas kaya omah elektronik lan barang olahraga lan sepeda.


Sistem Kontrol Hidrolik

Sistem kontrol hidrolik njupuk sistem katup logika presisi dhuwur minangka standar. Konfigurasi pipa prasaja lan cetha, nggawe pangopènan gampang. Cara sambungan pipa preferentially adopts flange joints kanggo ngindhari lenga.

Kabeh motor, pompa lan pipa dipasang adhedhasar teknologi Taiwan sing canggih kanggo entuk resistensi kejut.


Sistem Kontrol Listrik

Kothak listrik ditampilake kanthi tahan bledug, anti banyu lan tahan minyak. Ngadopsi unit listrik Schneider kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit duwe label, supaya bisa dingerteni lan gampang dijaga.

Taitian Hydraulic minangka perusahaan sing disertifikasi ISO, SGS, CE lan CSA, kita nawakake macem-macem mesin press hidrolik lan seri mesin cetakan komposit liyane. Sugeng rawuh kanggo tuku Mesin Pencet Panas Serat Karbon saka pabrik kita sing digawe ing China, hubungi kita lan entuk katrangan babagan mesin kita.



Hot Tags: Mesin Pembentuk Panas Serat Karbon Kanggo Sepeda, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.