Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Metal Punching Hydraulic Press > 1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine
1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine
  • 1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine
  • 1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine
  • 1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine
  • 1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine

1200Tons High-Kekuwatan Steel Hot Stamping Press Machine

1200Tons High-Strength Steel Hot Stamping Press Machine kualitas dhuwur ditawakake manufaktur China-Henan Taitian Heavy Industry Machinery Manufacture Co., Ltd.
Item Nomer: TT-LM1200T/CY
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku TAITIAN 1200Tons High-Strength Steel Hot Stamping Press Machine saka pabrik lan kita bakal menehi layanan 24/7, Kanthi komitmen kanggo dhukungan pelanggan lan teknik inovatif, kita ngirim apa sing dikarepake pasar lan aplikasi sampeyan.

1200T automotive steel hot stamping press machine, full stroke 1400mm, nggunakake katup proporsional servo lan katup ngisi khusus, sistem kontrol pompa servo respon dhuwur, sistem pipa sing dioptimalake, kanggo entuk operasi sirkuit minyak sing stabil lan dipercaya. Mesin press stamping Panas nganggo pengontrol gerakan DELTA kanggo nyadari sistem kontrol interlocking 8-sumbu tertutup,

Sing cepet lan stabil, lan periode siklus nyata 5,5 detik bisa digayuh ing stroke lengkap lan tekanan lengkap, sing ningkatake efisiensi produksi. Nyedhiyani pelanggan kanthi biaya dhuwur kanthi cepet Hot Steel stamping press.


Opsional:

1. Ngalih Bolster / Die Ganti Trolley

2. T-slot ing geser utawa bolster

3. Stamping Dampers kanggo kejut bukti nalika stamping

4. Ejector ing geser utawa bolster


1200T High-Strength Steel Hot Stamping Press Machine diprodhuksi dening Taitian, kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok terkemuka ing China. Taitian Hydraulic minangka perusahaan sing disertifikasi ISO, SGS, CE lan CSA, kita nawakake macem-macem mesin press hidrolik 1-16000 ton lan seri mesin stamping logam liyane. hubungi kita lan entuk katrangan babagan mesin press hot stamping.



Hot Tags: 1200Tons Mesin Press Hot Stamping Baja Kekuatan Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.