Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Komposit Hydraulic Press > 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar
  • 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar

Tuku 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Lan wis entuk kapercayan para pelanggan ing pirang-pirang negara ing omah lan ing luar negeri amarga kaluwihan sing jelas babagan kualitas produk lan wektu pangiriman.
Nomer Barang: TT-LM2000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Wektu Lead: 4 Sasi

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lingkup aplikasi:

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan TAITIAN 2000Tons Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar. SMC Composite Hydraulic Press iki digunakake kanggo kasus baterei kendaraan energi anyar, bisa uga digunakake kanggo ngecor kompresi bahan thermosetting / thermoplastic liyane, kalebu BMC, DMC, GMT, LFT-D, LFT-G lan bahan liyane; jinis materi iki digunakake digunakake ing kapal, mobil, bahan bangunan, Perkakas daya, komunikasi elektronik, rail transit, dandan omah lan jedhing, aerospace lan lapangan liyane.


Spesifikasi Utama:

SMC press/SMC molding press / Smc hydraulic press kanggo tangki banyu, bumper lan proses mbentuk komposit liyane.


Kaluwihan:

1. Baterei cilik hydraulic press nduweni pigura sing bisa dicopot lan struktur kolom sing wis dikencengi, sing nduweni karakteristik pembongkaran lan instalasi sing prasaja, posisi lan koordinasi sing akurat, lan gampang disassembly lan transportasi;

2. Pigura peralatan iki analisa dening komputer unsur winates, lan saben pigura wis annealing lan perawatan tuwa sawise welding kanggo ngilangke kaku welding, èfèktif ngontrol jumlah ewah-ewahan bentuk, lan njamin kekuatan, rigidity lan layanan urip pigura;

3. Iku nganggo sistem kontrol pompa servo lan kontrol proporsional logis, sing nduweni karakteristik sistem sing prasaja, operasi sing trep, operasi sing stabil, irit energi lan perlindungan lingkungan;

4. SMC penet kanggo tank banyu GRP adopts Mitsubishi utawa Siemens PLC programmable controller, antarmuka wong-mesin adopts Cina / Inggris werna layar tutul, kabinèt kontrol elektrik kuwat / lemah pamisahan saiki, lan wiring ing sesuai karo syarat CE. Nduwe karakteristik sing selaras karo standar internasional, pangenalan sing kuat, maca lan nulis sing trep, lan operasi sing gampang;


Konfigurasi opsional:

▶ Sistem sirkulasi banyu pendingin/kondensat industri

▶ Troli ganti cetakan

▶ Bukaan cetakan alon papat pojok / fungsi leveling papat pojok

▶ Fungsi ejeksi ndhuwur / ngisor, sirkuit tarik inti / ejeksi eksternal

Pressurization Segmented, lawang cepet, tutup paket mesin, piranti clamping cepet, mesin suhu cetakan / mesin pembeku, vacuuming, feeding lan discharging manipulator / robot, film nyuwek lan mesin nglereni, koleksi bledug lan sistem Processing dimurnèkaké, fungsi maya remot kontrol, etc.


Taitian Hydraulic minangka perusahaan sing disertifikasi ISO, SGS, CE lan CSA, kita nawakake macem-macem mesin press hidrolik lan seri mesin cetakan komposit liyane. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, welcome kanggo tuku baterei kasus nggawe mesin, sampeyan duwe pitakonan sing bisa hubungi kita, kita bakal menehi balesan pas wektune. hubungi kita lan njaluk rincian ing mesin kita.


Hot Tags: 2000Ton Komposit Hydraulic Press Kanggo Kasus Baterei Kendaraan Energi Anyar, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.