Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Komposit Hydraulic Press > 2500Ton Komposit mbentuk Hydraulic Press
2500Ton Komposit mbentuk Hydraulic Press
  • 2500Ton Komposit mbentuk Hydraulic Press2500Ton Komposit mbentuk Hydraulic Press

2500Ton Komposit mbentuk Hydraulic Press

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan komposit TAITIAN 2500Tons sing berkualitas tinggi sing mbentuk press Hydraulic. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.
Nomer Barang: TT-LM2500T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar sade, rega murah, lan kualitas dhuwur TAITIAN 2500Tons Komposit mbentuk Hydraulic press.TAITIAN SMC Molding Press uga disebut hydraulic komposit ngecor pencet, iku Applied ing komprèsi ngecor saka materi komposit kayata SMC, BMC, FRP, GRP, GMT lan liya-liyane. Mesin cetak lan garis penet SMC kita nawakake kapabilitas produksi sing unggul ing industri plastik, uga opsi ndandani lan nganyarke. Saliyane nyediakake mesin cetakan komprèsi hidrolik khusus anyar, TAITIAN nyedhiyakake dhaptar lengkap babagan perbaikan lan opsi upgrade kanggo mesin cetakan komprèsi sing ana ing kabeh merek lan model. 2500T Composites Forming Hydraulic press digunakake kanggo ngasilake macem-macem otomotif, aeroangkasa, industri sing inovatif.


Spesifikasi Utama:

Bagian No.

TT-LM2500T

Tekanan Nominal

Ton

2500

Tekanan Angkat

Ton

160

Max.Stroke saka Slide

mm

2200

Max.Srengenge

mm

3000

Meja Kerja

L-R

mm

4000

F-B

mm

3000

Kacepetan Geser

Pendekatan Cepet

mm/s

200

menet

mm/s

10-1

Cepet Bali

mm/s

300

Kira-kira. Daya Total

KW

160

Approx.Overal Dimension

mm

8000×5300×7700


Karakteristik kinerja:

1. Struktur H Frame seneng rigidity pinunjul. Iku utamané Applied kanggo ngecor komprèsi saka SMC / FRP sheets. Seri pers iki wis tekan standar majeng internasional.

2. H Frame Composites Molding Press Adopt cartridge valve integrated system characterized by little impact, reliable movement, little leakage and long service life; Enjoy automatic lubrication system for guide rails. (Such technology is introduced from Taiwan.)

3. Mechanical-listrik-hydraulic piranti safety integrasi, Contone, support kamar ngisor kanggo silinder lenga, sirkuit interlock saka kamar ndhuwur lan ngisor, kabeh contributing kanggo safety sampurna. (We introduce majeng Taiwan teknologi hydraulic.)

4. Tekanan konstan lan stroke bisa disetel kanggo produksi sing padha. Iku uga functioned dening luwes meksa nyekeli wektu tundha.

5. Tekanan lan stroke setelan gampang rampung ing sawetara tartamtu minangka saben syarat produksi.

6. Hydraulic SMC Molding Press Ngadopsi PLC + Touch Screen (HMI) kontrol terpadu. Ana 3 tata cara operasi, luwes, manual lan semi-otomatis. Kabinet kontrol listrik pamisahan saiki sing kuwat / lemah, kabel kabeh sesuai karo syarat CE.


Aplikasi:

Applied ing ngecor komprèsi saka materi komposit kaya SMC, BMC, FRP, GRP GMT, LFT-D lan ing.


Pilihan:

▶ Troli ganti cetakan listrik

▶ Fungsi leveling papat sudut / sistem leveling paralelisme

▶ Sirkuit tarik/ejeksi inti eksternal

▶ Sistem sirkulasi oli/kondensat industri

▶ Pengontrol suhu cetakan

▶ Piranti clamping cetakan cepet


Segmented pressurization, fast Door, machine wrapping, vacuuming, feeding and discharging manipulator/robot, film tearing and cutting machine, extruder, dust collection and purification system, remote control cloud function, etc.


Sistem Kontrol Hidrolik

Sistem kontrol hidrolik njupuk sistem katup logika presisi dhuwur minangka standar. Konfigurasi pipa prasaja lan cetha, nggawe pangopènan gampang. Cara sambungan pipa preferentially adopts flange joints kanggo ngindhari lenga.

Kabeh motor, pompa lan pipa dipasang adhedhasar teknologi Taiwan sing canggih kanggo entuk resistensi kejut.


Sistem Kontrol Listrik

Kothak listrik ditampilake kanthi tahan bledug, anti banyu lan tahan minyak. Ngadopsi unit listrik Schneider kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit duwe label, supaya bisa dingerteni lan gampang dijaga.

Taitian Hydraulic minangka perusahaan sing disertifikasi ISO, SGS, CE lan CSA, kita nawakake macem-macem mesin press hidrolik lan seri liyane saka cetakan cetakan Komposit. hubungi kita lan njaluk rincian ing mesin kita.



Hot Tags: 2500Ton Komposit Membentuk Hydraulic Press, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.