Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Komposit Hydraulic Press > 5000Ton Hydraulic Composites Molding Press
5000Ton Hydraulic Composites Molding Press
  • 5000Ton Hydraulic Composites Molding Press5000Ton Hydraulic Composites Molding Press

5000Ton Hydraulic Composites Molding Press

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan 5000Tons Hydraulic Composites Molding Press berkualitas tinggi. Kita tindakake prinsip njamin kualitas lan rega khusus lan kita setya nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo sampeyan.
Nomer Barang: TT-LM5000T
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan 5000Tons Hydraulic Composites Molding Press berkualitas tinggi. TAITIAN hydraulic compression molding press uga disebut Hydraulic Composites Forming Press, ditrapake ing cetakan kompresi bahan komposit kayata LFT-D, SMC, BMC, FRP, GRP, GMT lan liya-liyane. Komposit Hidrolik Pembentukan Pers lan garis penet nawakake kapabilitas produksi sing unggul ing industri plastik, uga opsi ndandani lan nganyarke. Saliyane nyediakake mesin cetakan komprèsi hidrolik khusus anyar, TAITIAN nyedhiyakake dhaptar lengkap babagan perbaikan lan opsi upgrade kanggo mesin cetakan komprèsi sing ana ing kabeh merek lan model. H Frame Composites Molding Press digunakake kanggo ngasilake macem-macem otomotif, aeroangkasa, industri sing inovatif.


Spesifikasi Utama:

Bagian No.

TT-LM5000T

Nominal Pressure

Ton

5000

Tekanan Angkat

Ton

160

Max.Stroke saka Slide

mm

2200

Max.Srengenge

mm

3000

Meja Kerja

L-R

mm

4600

F-B

mm

3200

Kacepetan Geser

Pendekatan Cepet

mm/s

500

menet

mm/s

10-1

Cepet Bali

mm/s

350

Kira-kira. Daya Total

KW

240

Approx.Overal Dimension

mm

10500×7300×9700


Kaluwihan:

1. Struktur H Frame seneng rigidity pinunjul. Iku utamané Applied kanggo ngecor komprèsi saka SMC / FRP sheets. Seri pers iki wis tekan standar majeng internasional.

2. Hydraulic Press for Composite Material Ngadopsi sistem terpadu katup kartrij ditondoi dening impact sethitik, gerakan dipercaya, bocor sethitik lan urip dawa; Seneng sistem lubrication otomatis kanggo ril guide. (Teknologi kasebut dikenalake saka Taiwan.)

3. Mechanical-listrik-hydraulic piranti safety integrasi, Contone, support kamar ngisor kanggo silinder lenga, sirkuit interlock saka kamar ndhuwur lan ngisor, kabeh contributing kanggo safety sampurna. (We introduce majeng Taiwan teknologi hydraulic.)

4. Tekanan konstan lan stroke bisa disetel kanggo produksi sing padha. Iku uga functioned dening luwes meksa nyekeli wektu tundha.

5. Tekanan lan stroke setelan gampang rampung ing sawetara tartamtu minangka saben syarat produksi.

6. SMC Hot Forming Hydraulic Press Machine Ngadopsi PLC + Touch Screen (HMI) kontrol terpadu. Ana 3 tata cara operasi, luwes, manual lan semi-otomatis.


Aplikasi:

Komposit hidrolik mbentuk penet ditrapake ing cetakan kompresi bahan komposit kaya kulit lawang SMC, kapal motor SMC lan bahan komposit BMC, FRP, GRP GMT liyane.


Pilihan:

▶ Troli ganti cetakan listrik,

▶ Fungsi leveling papat sudut / sistem leveling paralelisme

▶ Sirkuit tarik/ejeksi inti eksternal

▶ Sistem sirkulasi oli/kondensat industri

▶ Pengontrol suhu cetakan

▶ Piranti clamping cetakan cepet


Pressurization Segmented, lawang cepet, mesin wrapping, vacuuming, dipakani lan discharging manipulator / robot, film nyuwek lan mesin nglereni, extruder, koleksi bledug lan sistem pemurnian, fungsi maya remot kontrol, etc.


Sistem Kontrol Hidrolik

Sistem kontrol hidrolik njupuk sistem katup logika presisi dhuwur minangka standar. Konfigurasi pipa prasaja lan cetha, nggawe pangopènan gampang. Cara sambungan pipa preferentially adopts flange joints kanggo ngindhari lenga.

Kabeh motor, pompa lan pipa dipasang adhedhasar teknologi Taiwan sing canggih kanggo entuk resistensi kejut.


Sistem Kontrol Listrik

Kothak listrik ditampilake kanthi tahan bledug, anti banyu lan tahan minyak. Ngadopsi unit listrik Schneider kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit kanggo njamin kualitas dhuwur. Kabeh unit duwe label, supaya bisa dingerteni lan gampang dijaga.

Taitian Hydraulic minangka perusahaan sing disertifikasi ISO, SGS, CE lan CSA, kita nawakake macem-macem mesin press hidrolik lan seri mesin cetakan komposit liyane. Yen sampeyan pengin tuku pers cetakan Komposit saka Pabrik Taitian, hubungi kita lan entuk katrangan babagan mesin kita.



Hot Tags: 5000Tons Hydraulic Composites Molding Press, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.