Ngarep > Produk > Hydraulic Press > Komposit Hydraulic Press > Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming
Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming
  • Hydraulic Press kanggo New Generation SMC FormingHydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming
  • Hydraulic Press kanggo New Generation SMC FormingHydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Taitian Hydraulic Press khusus kanggo New Generation SMC Forming saka kita. Fokus kanggo njaga tenaga kerja sing trampil lan pinter, saka teknik nganti produksi nganti manajemen lan layanan proyek, Taitian ana ing kene supaya sampeyan bisa ketemu utawa ngluwihi target produksi.
No. artikel: TT-T7
Pembayaran: T / T, L / C
Asal Produk: China
Warna: Minangka Per Requirement Pelanggan
Pengiriman Port: Qingdao, Shanghai
Min Order: 1 Set
Lead Wektu: 4-5 Wulan

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lingkup aplikasi:

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Taitian Hydraulic Press khusus kanggo New Generation SMC Forming saka kita. Pers hidrolik iki khusus digunakake kanggo thermoforming bahan komposit thermosetting. Utamane digunakake kanggo SMC, BMC, DMC, GMT, LFT-D, LFT-G lan bahan liyane. Bahan kasebut akeh digunakake ing lapangan kapal, mobil, listrik lan peralatan listrik, transportasi rel, dekorasi omah lan jedhing, aerospace, produksi uji coba cetakan, lsp.


Karakteristik kinerja:

1. Ngoptimalake pemanfaatan ruang sing efektif, entuk pengurangan 20% ing dhuwur sakabèhé kanggo tonase dhuwur kanthi stroke gedhe. Pigura mesin iki dirancang khusus kanggo entuk kaluwihan saka stroke gedhe, bukaan gedhe, lan penet tonase gedhe karo dhuwur kurang ndhuwur lemah, kang bisa diinstal ing lokakarya biasa lan lowers biaya investasi pangguna.;

2. Latest Sade Hydraulic Press kanggo New Generation SMC Forming adopts kolom clamping struktur kacang, kang bisa entuk posisi mbukak luwes kanggo stroke sembarang. Kangge, iku nggunakake jinis pigura guide piring tembaga, kang trep kanggo nyetel lan wis akurasi dhuwur;

3. Sistem kontrol pompa servo digunakake kanthi kontrol proporsional logis. Sistem hidrolik terpusat ing ngisor lemah, lan pipa digabungake kanggo nyuda kebocoran. Nduwe karakteristik sistem sing prasaja, operasi sing trep, pangopènan sing gampang, irit energi lan perlindungan lingkungan.

4. Ing Mitsubishi utawa Siemens PLC programmable controller digunakake, lan antarmuka manungsa-mesin adopts layar tutul werna Cina / Inggris. Kabinet kontrol listrik dipisahake saka tegangan dhuwur, lan kabel kabeh sesuai karo syarat CE. Nduwe pangenalan sing kuat, maca lan nulis sing gampang, lan operasi sing gampang, sing cocog karo standar internasional.


Konfigurasi opsional:

▶ Troli ganti cetakan listrik

▶ Fungsi leveling papat sudut / sistem leveling paralelisme

▶ Sirkuit tarik/ejeksi inti eksternal

▶ Sistem sirkulasi oli/kondensat industri

▶ Pengontrol suhu cetakan

▶ Piranti clamping cetakan cepet


Taitian Hydraulic is an ISO, SGS, CE and CSA certified manufacturer, we offer you various hydraulic press machine and other series of composite molding presses. The integrated control and peripheral equipment can be offered to realize the overall turnkey project as per customers' requirements.

hubungi kita lan njaluk rincian ing mesin kita.



Hot Tags: Press Hydraulic kanggo Pembentukan SMC Generasi Anyar, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Lanjut, Adol Paling Anyar, Tuku, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.