Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa sampeyan mikir babagan prospek Pengembangan Tutup Baterei Kendaraan Energi Anyar?

2023-06-14

Apa sampeyan mikir babagan prospek Pengembangan Tutup Baterei Kendaraan Energi Anyar?

1. Bahan entheng lan awet: Panggunaan bahan entheng kayata bahan komposit-Serat karbon & SMC & PCM utawa wesi aluminium bisa mbantu nyuda bobot tutup baterei, nambah efisiensi energi kendaraan, lan nambah jarak nyopir. Bahan kasebut uga kudu awet kanggo nahan paparan suhu sing ekstrem, geter, lan pengaruh eksternal.

2. Manajemen termal: Sistem manajemen termal sing efisien bisa mbantu ngatur suhu baterei lan nyegah pelarian termal, sing bisa ngrusak baterei utawa nyebabake bebaya safety. Tutup baterei kanthi sistem manajemen termal terpadu uga bisa ningkatake efisiensi lan kinerja sakabèhé kendaraan energi anyar.

3. Desain modular: tutup baterei modular bisa ngidini pangopènan luwih gampang lan panggantos modul baterei individu, nambah linuwih sakabèhé kendaraan lan ngurangi biaya pangopènan.

4. Integrasi karo sistem kendaraan liyane: Integrasi tutup baterei karo sistem kendaraan liyane kayata powertrain, cooling, lan sistem kontrol bisa nambah kinerja sistem sakabèhé lan efisiensi.

5. Fitur safety: Baterei kalebu fitur safety terpadu kayata bahan flame-retardant lan unsur desain bisa mbantu nyegah geni baterei lan nambah safety kanggo penumpang lan bystanders.

Sakabèhé, pangembangan tutup baterei kendaraan energi anyar bakal terus didorong dening kabutuhan efisiensi energi, linuwih, lan safety.

Luwih saka 45 taun, Taitian wis dadi mitra siji-mandeg kanggo industri utama-kayata pers hidrolik komposit, stamping logam, mbentuk, mencet, lan tempa, uga baja, aluminium lan produksi logam liyane. Kanthi layanan 24/7, kita setya ningkatake kinerja mesin kanggo maksimalake output.